Over mij

Een hele tijd heb ik ingehouden wie ik in mijn ware kern ben. Ik voelde me onzichtbaar en mijn innerlijke vuur was nog slechts een klein vonkje. Ik wist niet eens wie ik nou echt was, wat ik wilde, waar ik blij van werd. Door op zoek te gaan (en daardoor mensen, situaties en opleidingen aan te trekken) ben ik met kleine en soms grote stappen, stukken vooruit en weer even achteruit, stilstaan en weer verder, steeds dichter bij de Godin in mezelf gekomen. En ik herken het. Zie het in veel vrouwen om me heen. Je leven op orde, genoeg te doen, gezin en een leuke baan. Maar toch een beetje leeg. Waar ligt het aan? Waarom ben ik niet tevreden?

Het is alweer een paar jaar geleden dat ik contact kwam met de Godin in Mijzelf.  Soms was ze duidelijk aanwezig, soms wat minder duidelijk. Vooral in stilte kon en kan ik haar vinden. Wat een mooie vrouwelijke en zachte energie.

“Maar daar koop ik toch niets voor!”

Dat was de stem van mijn ego, mijn pijnlichaam, in ieder geval hetgeen dat vooral wilt dat dingen blijven zoals ze zijn. En dus negeerde ik die zachte energie maar gewoon, dat had ik tenslotte toch al lang gedaan. Maar nu ik haar had leren kennen wist ik ergens diep van binnen dat zij mij zou leiden naar mijn Hogere Doel in dit leven.

Maar toch bleef de stem “Wie ben jij nou om….” heeeeel hard roepen.

Gelukkig ben ik verder gegaan op mijn pad en door steeds weer stapjes te zetten, hobbels en omwegen te nemen, maar toch weer door te gaan, sta ik hier nu krachtig. Krachtig in mijn zachte en vrouwelijke energie.

Voel jij contact met jouw vrouwelijke energie? Jouw Innerlijke Zelf? Want juist die vrouwelijke energie brengt je bij je eigen missie, bij hetgeen wat jij te doen hebt. Jouw innerlijke kracht. Waarmee jij je onderscheidt van iedereen, waarmee je alles doet vanuit je intuïtie en het je geen energie kost maar juist geeft. Zodat je groeit en straalt en ook anderen laat groeien en stralen. Het maakt niet uit wat het is dat je doet, maar doe je het vanuit jouw innerlijke licht, is het altijd goed, voor iedereen.

Overgave, loslaten, intuïtie en vrouwelijke kracht. Stapje voor stapje op Zoek naar de Godin in Jezelf. Loop je een stukje met me mee? Mag ik een stukje met jou mee lopen?

Alles wat ik op mijn pad ben tegen gekomen en geleerd heb en natuurlijk mijn eigen innerlijke licht gebruik ik om jou een stuk(je) te begeleiden op jou pad.

Innerlijk zien en weten – Chakra’s – Kleurenleer – Yoga – Yogafilosofie – Psychosomatiek – Create the life you Desire – Maatkleding – Ayurveda – Kabbala