Touched by Dees

Voor mij is je uiterlijk een manier waarop jij je Innerlijk Zelf uitdrukt in de buitenwereld. Er zijn 3 gebieden die samen jouw uiterlijke verschijning vormen, namelijk:

  • Happy, de sprankeling in je ogen
  • Healthy, je lichamelijke gezondheid
  • High Heels, je kleding en uiterlijke verzorging

Zoveel vrouwen om mij heen zie ik tegenwoordig hard werken, hard werken om alle ballen van het gezin, werk, sociale leven en hun relatie in de lucht te houden. Om dit te kunnen doen en volhouden zijn ze, vaak onbewust, overgeschakeld naar een meer mannelijke energie van Doen. Deze energie past bij de energie die op dit moment in onze maatschappij overheerst. En het lijkt daarom ook dat dit van vrouwen verwacht wordt. Maar hierdoor is er een overschot aan mannelijke energie en een tekort aan vrouwelijke energie, energie van Zijn.

Veel vrouwen, ook ikzelf, vinden het heel spannend om op onze vrouwelijke kracht te vertrouwen. Hiervoor moet je namelijk de controle loslaten, op je intuïtie vertrouwen en verbinden met je Innerlijke Zelf. En toch juist als je je hieraan durft over te geven gaat alles in en om je heen stromen, je aantrekkingskracht vergroot enorm, alles lijkt gewoon op je pad te komen en je hoeft er minder hard voor te werken en aan te trekken. Je gaat weer leven in plaats van overleven. Er is minder strijd en competitie en meer liefde, compassie, zachtheid. En ook weer meer speelsheid, sensualiteit en plezier waardoor je in een natuurlijke flow komt.

Doordat je meer doet wat bij je past trek je ook mensen, situaties, kansen en mogelijkheden aan die echt bij je passen, bij jouw Ware Zelf. Je voelt je energieker en gelukkiger. Je komt in een beweging terecht die je op alle niveaus, lichaam, geest en ziel, versterkt. Je innerlijke wereld en je uiterlijke wereld worden gelijk aan elkaar, waardoor je steeds meer groeit. Je gaat stralen en langzaam zal je met jouw manier van leven ook anderen inspireren in hun eigen Licht te gaan staan. Kun je je de positieve kracht van die beweging voorstellen?

Daarom is het mijn missie om vrouwen te laten stralen vanuit hun vrouw-zijn en te begeleiden in de Zoektocht naar de Godin in Jezelf!

  • Coached by Dees
  • Yoga by Dees
  • Dressed by Dees